Un ritual gastronomic traditional ce nu trebuie ratat la Conacul Boieresc. Restaurantul pensiunii(cu circuit inchis), 50 locuri, este un alt loc unde prospetimea aromelor incita simturile. Toate cele trei mese le puteti lua aici. Dupa un mic dejun copios,pe la orele pranzului si mai in fapt de seara, urmeaza adevarata provocare culinara. Puteti alege apetisante mancaruri: ciorba de fasole cu ciolan afumat si ceapa rosie, servita in paine, ciorba de cartofi cu afumatura, pastrama de berbecut cu mamaliguta si mujdei de usturoi, coaste de porc marinate la cuptor sau un pastrav tras la tigaie cu sos de usturoi si smantana.
Specialitatea Casei: BERBECUT LA PROTAP!
Gratarele se incing la comanda si se pot umple farfuriile cu pulpe si piept de pui, ceafa de porc, pastrama de oaie, pastrav proaspat, mici, carnaciori. Muraturile de casa sunt nelipsite in timpul sezonului rece, si cum orice masa trebuie terminata cu un desert, indulciti-va cu un tort de mere cu nuci, papanasi cu smantana si dulceata, clatite si prajituri de casa.